Afișez singurul rezultat

Cum să obtineti produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să obtineti în mod special un anumit articol ori doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza internetul în favoarea dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva variante de a cumpăra WINN online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Pe de alta parte, veți afla ce trebuie făcut în cazul retururilor.

Cumpărând de pe un site de încredere.
Atunci când obtinetii WINN, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați WINN online, este vital să cunoasteti costul de livrare înainte de a plasa comanda fiindcă fiindcă mai multe criterii pe care este necesar
să-i luați în considerare, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de expediere sunt de multe ori se regăsesc și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Localitatea unde se va realiza transportul va poate fi de folos fiindcă companiile de transport au în general preturi semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi recompense în funcție de regularitatea livrarilor.

Taxele de expediere sunt un aspect descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a minimiza aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, în consecință, puteți face achizițiile mai abordabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați WINN de pe internet, cu certitudine doriți să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte riguroase referitor la returnarea bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona WINN în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.