Afișez 1 - 60 din 580 de rezultate

Cum să obtineti articole la ofertă online

Chiar dacă doriți să obtineti un anume produs fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți utiliza internetul în favoarea dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva feluri de a lua WEDZE online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În același timp, veți afla ce trebuie făcut în cazul retururilor.

Cumpărând de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când obtinetii WEDZE, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Atunci când cumpărați WEDZE online, este vital să aflați costul de livrare înainte de a plasa comanda intrucat sunt mai multe aspecte pe care trebuie
să-i luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta taxele de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de transport mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de expediere sunt de multe ori intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Localitatea unde se va face expeditia va poate ajuta intrucat companiile de transport au în mod obișnuit preturi semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în stransa legatura cu periodicitatea livrarilor.

Costurile de livrare pot fi un factor de descurajare major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există modalități de a minimiza aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, în consecință, veți face cumparaturile mai accesibile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati WEDZE de pe internet, cu siguranța doriți să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returul bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona WEDZE în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.