Afișez toate cele 12 rezultate

 • Versace Jeans Couture Teniși Negru Alb

  Versace Jeans Couture Teniși Negru Alb

  Material: superior – piele, textil, material sinteticinterior – 100% textilTalpa – material sinteticbranț – textilSuprafață: plasăVârf: rotundÎnchidere: cu șireturiCuloare: alb, negru

  Material: superior - piele, textil, material sinteticinterior - 100% textilTalpa - material sinteticbranț - textilSuprafață: plasăVârf: rotundÎnchidere: cu șireturiCuloare: alb, negru
 • Versace Jeans Couture Fondo Stargaze Teniși Negru

  Versace Jeans Couture Fondo Stargaze Teniși Negru

  Model: Fondo StargazeCuloare: negruFixare: șiretMaterial: piele de vacă, sintetice, textileSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Model: Fondo StargazeCuloare: negruFixare: șiretMaterial: piele de vacă, sintetice, textileSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile…
 • Versace Jeans Couture Fondo Spinner Teniși Negru

  Versace Jeans Couture Fondo Spinner Teniși Negru

  Model: Fondo SpinnerCuloare: negru, albFixare: șiretMaterial: piele de vaca, material textil de piele intoarsa, cauciucSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Model: Fondo SpinnerCuloare: negru, albFixare: șiretMaterial: piele de vaca, material textil de piele intoarsa, cauciucSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de…
 • Versace Jeans Couture Teniși Alb

  Versace Jeans Couture Teniși Alb

  Culoare: albFixare: șiretMaterial: piele naturală, sinteticProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.Spălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă

  Culoare: albFixare: șiretMaterial: piele naturală, sinteticProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau…
 • Versace Jeans Couture Stargaze Teniși Alb

  Versace Jeans Couture Stargaze Teniși Alb

  Model: StargazeCuloare: albFixare: șiretMaterial: partea exterioară – piele naturalăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.Spălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă

  Model: StargazeCuloare: albFixare: șiretMaterial: partea exterioară - piele naturalăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de…
 • Versace Jeans Couture Papuci Roz

  Versace Jeans Couture Papuci Roz

  Culoare: rozÎnchidere: fără închidereMaterial: sintetic

  Culoare: rozÎnchidere: fără închidereMaterial: sintetic
 • Versace Jeans Couture Papuci Negru

  Versace Jeans Couture Papuci Negru

  Model: Fondo ShellyCuloare: negruModel: cu imprimeuÎnchidere: fără închidereMaterial: poliuretan

  Model: Fondo ShellyCuloare: negruModel: cu imprimeuÎnchidere: fără închidereMaterial: poliuretan
 • Versace Jeans Couture Fondo Wave Teniși Negru

  Versace Jeans Couture Fondo Wave Teniși Negru

  Model: Fondo SpykeCuloare: negruFixare: șiretMaterial: poliuretan

  Model: Fondo SpykeCuloare: negruFixare: șiretMaterial: poliuretan
 • Versace Jeans Couture Fondo Wave Teniși Alb

  Versace Jeans Couture Fondo Wave Teniși Alb

  Model: Fondo SpykeCuloare: alb, rozFixare: șiretMaterial: poliuretan

  Model: Fondo SpykeCuloare: alb, rozFixare: șiretMaterial: poliuretan
 • Versace Jeans Couture Papuci Roșu

  Versace Jeans Couture Papuci Roșu

  Culoare: roșuÎnchidere: fără închidereMaterial: sintetic

  Culoare: roșuÎnchidere: fără închidereMaterial: sintetic
 • Versace Jeans Couture Teniși Negru

  Versace Jeans Couture Teniși Negru

  Culoare: negruModel: cu o inscripțieFixare: șiretMaterial: parte exterioară – textil; partea exterioară 1 – piele naturală cu finisaj piele de căprioară; partea interioară – textil; branț – textil; talpă – sinteticeProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Culoare: negruModel: cu o inscripțieFixare: șiretMaterial: parte exterioară - textil; partea exterioară 1 - piele naturală cu finisaj piele de căprioară; partea interioară - textil; branț - textil; talpă -…
 • Versace Jeans Couture Papuci Violet

  Versace Jeans Couture Papuci Violet

  Culoare: violetModel: cu imprimeuÎnchidere: fără închidereMaterial: poliuretan, cauciucÎnălțime toc/talpa: 3 cm

  Culoare: violetModel: cu imprimeuÎnchidere: fără închidereMaterial: poliuretan, cauciucÎnălțime toc/talpa: 3 cm

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să cumpărați un anumit articol sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți utiliza internetul în interesul dvs. Acest articol vă prezinta câteva feluri de a lua Versace Jeans Couture online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. De asemenea, veți afla cum să actionati în situația retururilor.

De ce sa achizitionezi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când cumpărații Versace Jeans Couture, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați Versace Jeans Couture online, este esențial să determinați taxele de expediere înainte de a plasa comanda pentru ca există mai multe aspecte pe care este necesar
a ii aveti in vedere, cum ar fi: zona de transport și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de expediere. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de expediere sunt în mod obișnuit intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va realiza livrarea va poate fi de folos pentru ca companiile de transport au în general costuri mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Costurile de transport pot fi un element descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a micșora aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, in acest mod, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați Versace Jeans Couture online, cu certitudine vreti să aveți un mod de procesare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte referitor la returul produselor și bunurilor.
În același timp există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Versace Jeans Couture în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.