Afișez singurul rezultat

  • Cric central dublu 28″

    Cric central dublu 28″

    Produs conceput pentru bicicletele electrice și bicicletele grele,echipate cu scaun pentru copil sau cu bagaje de călătorie (nu este compatibil și cu bicicleta Riverside Original 920E).

    Produs conceput pentru bicicletele electrice și bicicletele grele,echipate cu scaun pentru copil sau cu bagaje de călătorie (nu este compatibil și cu bicicleta Riverside Original 920E).

Cum să obtineti produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să obtineti în mod special un anumit produs fie ca doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza internetul în folosul dvs. Acest articol vă recomanda câteva variante de a achizitiona URSUS online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. În plus, veți învăța ce trebuie făcut în cazul retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când obtinetii URSUS, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Daca vreti sa cumpărați URSUS online, este necesar să cunoasteti taxele de expediere înainte de a plasa comanda fiindcă intrucat exista mai multe aspecte pe care trebuie
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența taxele de expediere. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de transport mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de expediere sunt de multe ori se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va efectua expeditia va poate ajuta fiindcă companiile de transport au de regula preturi mai mici pentru clienți din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în funcție de regularitatea livrarilor.

Valoarea taxelor de transport sunt un factor descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există variante de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, prin urmare, puteți face cumparaturile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati URSUS online, fara indoiala vreti să aveți un proces simplu în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase cu privire la returul bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara URSUS în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.