Afișez toate cele 3 rezultate

Cum să obtineti produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să obtineti un anume articol ori doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți folosi mediul online în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva feluri de a procura UNIHOC online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Totodată, veți învăța cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când obtinetii UNIHOC, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
În cazul în care cumpărați UNIHOC online, este vital să stiti taxele de livrare înainte de a lansa comanda deoarece sunt mai multe criterii pe care se impune
sa ii luați in calcul, de exemplu: zona de transport și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de livrare sunt adesea intalnite și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locația unde se va efectua livrarea va poate ajuta deoarece firmele de curierat au de regula preturi mai mici pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în stransa legatura cu regularitatea livrarilor.

Taxele de transport pot fi un aspect descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există variante de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, în consecință, veți face achizițiile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand cumpărați UNIHOC de pe internet, in mod cert vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase referitor la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona UNIHOC în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.