Afișez toate cele 2 rezultate

 • Husă pușcă

  Husă pușcă

  Produs conceput pentru a transporta o armă cu lungimea de până la 128 cm, în special adaptată puștilor de 71/76 cm. De asemenea, este compatibil cu puștile fără lunetă.

  Produs conceput pentru a transporta o armă cu lungimea de până la 128 cm, în special adaptată puștilor de 71/76 cm. De asemenea, este compatibil cu puștile fără lunetă.
 • Husă Carabină 115 cm

  Husă Carabină 115 cm

  Produs conceput pentru depozitarea și transportul carabinei.

  Produs conceput pentru depozitarea și transportul carabinei.

Cum să cumpărați articole în ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați în mod special un anumit produs fie ca doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza internetul în folosul dvs. Acest articol vă precizeaza câteva variante de a achizitiona TUNET online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. În același timp, veți învăța cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când cumpărații TUNET, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Daca vreti sa cumpărați TUNET online, este vital să cunoasteti costul de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă fiindcă mai mulți factori pe care trebuie
să-i luați în considerare, cum ar fi: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de expediere sunt de multe ori intalnite și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locul unde se va realiza expeditia va poate ajuta fiindcă companiile de curierat au în mod normal preturi reduse pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, pe de alta parte să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în funcție de regularitatea expedierilor.

Taxele de livrare sunt un aspect descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, de aceea, puteți face cumparaturile mai accesibile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care cumpărați TUNET de pe internet, fara indoiala doriți să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte stricte referitor la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona TUNET în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.