Afișez toate cele 3 rezultate

Cum să obtineti articole în ofertă online

Chiar dacă doriți să obtineti un anume produs ori doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți folosi internetul în favoarea dvs. Acest articol vă precizeaza câteva feluri de a procura TTP online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Totodată, veți afla ce trebuie făcut în cazul retururilor.

Cumpărând de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când obtinetii TTP, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
Când cumpărați TTP online, este foarte important să determinați costul de expediere înainte de a plasa comanda deoarece deoarece există mai multe aspecte pe care este necesar
să-i luați în considerare, precum: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta costurile de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de livrare sunt în mod obișnuit se intalnesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Localitatea unde se va efectua transportul va poate ajuta deoarece firmele de transport au în mod obișnuit tarife mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în raport frecvența livrarilor.

Taxele de expediere sunt un aspect de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt variante de a reduce aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, în consecință, veți face cumparaturile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati TTP de pe internet, categoric vreti să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase referitor la returul bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona TTP în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.