Afișez 1 - 75 din 344 de rezultate

Cum să cumpărați articole în ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați în mod special un anumit produs fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în interesul dvs. Acest articol vă prezinta câteva variante de a cumpăra TRIBORD online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. În plus, veți afla ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când cumpărații TRIBORD, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați TRIBORD online, este necesar să cunoasteti costul de expediere înainte de a lansa comanda intrucat există mai multe criterii pe care este necesar
să-i luați în considerare, precum: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de transport mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de transport sunt de obicei se intalnesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Localitatea unde se va face expeditia va poate fi de folos intrucat companiile de transport au ca regula generala costuri semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, de asemenea să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în raport regularitatea expedierilor.

Costurile de transport sunt un factor de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, de aceea, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand achizitionati TRIBORD de pe internet, cu siguranța vreti să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte cu privire la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona TRIBORD în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.