Afișez 1 - 60 din 136 de rezultate

Cum să cumpărați produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să cumpărați în mod special un anumit produs fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă prezinta câteva feluri de a lua TRIBAN online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În plus, veți afla ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când cumpărații TRIBAN, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Atunci când cumpărați TRIBAN online, este necesar să aflați taxele de livrare înainte de a plasa comanda pentru ca fiindcă mai multe criterii pe care se impune
a ii aveti in vedere, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de livrare sunt adesea se intalnesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va efectua transportul va poate fi de folos pentru ca firmele de transport au în mod obișnuit preturi semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi recompense în raport fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, în consecință, puteți face achizițiile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati TRIBAN online, categoric vreti să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
În același timp există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara TRIBAN în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.