Afișez toate cele 18 rezultate

Cum să va procurati produse la ofertă online

Fie ca doriți să va procurati în mod special un anumit produs sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în interesul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva variante de a lua Toko online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Totodată, veți afla ce aveți de făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când va procuratii Toko, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Daca vreti sa cumpărați Toko online, este vital să aflați taxele de transport înainte de a plasa comanda pentru ca intrucat exista mai multe criterii pe care trebuie
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența taxele de livrare. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de livrare mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de livrare sunt adesea intalnite și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va realiza expeditia va poate fi de folos pentru ca companiile de curierat au ca regula generala tarife mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi recompense în funcție de regularitatea livrarilor.

Taxele de livrare sunt un element descurajant major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, de aceea, veți face cumparaturile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand cumpărați Toko online, în mod clar doriți să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte riguroase referitor la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Toko în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.