Afișez toate cele 17 rezultate

Cum să obtineti produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să obtineti un anume articol sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în interesul dvs. Acest articol vă prezinta câteva modalități de a achizitiona Suunto online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În plus, veți învăța ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi de pe un site de încredere.
Atunci când obtinetii Suunto, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați Suunto online, este vital să cunoasteti costul de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă există mai multe aspecte pe care este necesar
sa ii luați în considerare, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta costurile de expediere. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de multe ori intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locația unde se va face livrarea va poate fi de folos fiindcă companiile de transport au în mod normal preturi semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Taxele de expediere pot fi un aspect descurajant important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a diminua aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, de aceea, veți face cumparaturile mai convenabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati Suunto online, fara indoiala vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returnarea bunurilor si produselor.
Pe de alta parte există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara Suunto în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.