Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să luați produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să luați un anumit articol fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă precizeaza câteva maniere de a lua STIGA online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Mai mult de atat, veți învăța cum să actionati în situația retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când luații STIGA, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Când cumpărați STIGA online, este foarte important să aflați taxele de livrare înainte de a lansa comanda deoarece există mai multe criterii pe care este necesar
să-i luați în considerare, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Reducerile de livrare sunt adesea se intalnesc și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va face livrarea va poate fi de folos deoarece firmele de curierat au în mod obișnuit preturi mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, de asemenea să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi recompense în raport fluxul livrarilor.

Costurile de expediere sunt un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există modalități de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, ca atare, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati STIGA de pe internet, în mod clar vreti să aveți un mod de procesare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase cu privire la returul bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona STIGA în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.