Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să va procurati articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să va procurati un anumit articol ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi internetul în favoarea dvs. Acest articol vă descrie câteva feluri de a cumpăra SSA online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Mai mult de atat, veți afla ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când va procuratii SSA, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Atunci când cumpărați SSA online, este necesar să cunoasteti costul de expediere înainte de a plasa comanda intrucat sunt mai mulți factori pe care este necesar
să-i luați în considerare, cum ar fi: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de expediere mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de livrare mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt de obicei intalnite și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va realiza livrarea va poate ajuta intrucat companiile de curierat au în mod obișnuit tarife reduse pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonusuri în raport regularitatea livrarilor.

Valoarea taxelor de livrare sunt un aspect descurajant important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a diminua aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, ca atare, veți face cumparaturile mai abordabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati SSA online, cu certitudine doriți să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returnarea bunurilor si produselor.
Pe de alta parte există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectionat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara SSA în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.