Afișez toate cele 3 rezultate

Cum să va procurati produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să va procurati un anume produs fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă prezinta câteva modalități de a procura SPORTDOG online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. În același timp, veți învăța ce aveți de făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când va procuratii SPORTDOG, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Atunci când cumpărați SPORTDOG online, este foarte important să aflați taxele de transport înainte de a plasa comanda intrucat deoarece există mai multe criterii pe care trebuie
sa ii luați in calcul, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența costurile de livrare. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt în mod obișnuit intalnite și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Localitatea unde se va realiza livrarea va poate fi de folos intrucat firmele de curierat au de regula costuri reduse pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, totodată să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în raport frecvența expedierilor.

Costurile de expediere sunt un factor descurajant important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt variante de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, astfel, veți face cumparaturile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati SPORTDOG de pe internet, cu certitudine doriți să aveți un proces la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase referitor la returul produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona SPORTDOG în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.