Afișez toate cele 13 rezultate

Cum să va procurati articole în ofertă online

Fie ca doriți să va procurati un anume produs sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă descrie câteva maniere de a lua SmartBalance online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. Pe de alta parte, veți afla cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site de încredere.
Atunci când va procuratii SmartBalance, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați SmartBalance online, este vital să stiti costul de livrare înainte de a plasa comanda pentru ca pentru ca sunt mai multe criterii pe care se impune
sa ii luați in calcul, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de livrare mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de multe ori intalnite și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va face expeditia va poate ajuta pentru ca firmele de curierat au ca regula generala tarife semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în funcție de frecvența expedierilor.

Taxele de expediere sunt un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a diminua aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, prin urmare, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati SmartBalance online, categoric vreti să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returnarea bunurilor si produselor.
De asemenea există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara SmartBalance în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.