Afișez 1 - 60 din 1158 de rezultate

Cum să cumpărați produse în ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați un anumit articol sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă precizeaza câteva modalități de a obține Skechers online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Totodată, veți afla ce aveți de făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când cumpărații Skechers, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
În cazul în care cumpărați Skechers online, este esențial să cunoasteti costul de transport înainte de a plasa comanda intrucat intrucat exista mai multe aspecte pe care trebuie
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta taxele de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de transport mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Reducerile de expediere sunt de multe ori disponibile și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Localitatea unde se va efectua expeditia va poate fi de folos intrucat companiile de curierat au ca regula generala costuri reduse pentru clienți din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de livrare sunt un element de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a diminua aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, astfel, veți face cumparaturile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati Skechers online, cu siguranța vreti să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte referitor la returul bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am ales cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona Skechers în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.