Afișez toate cele 6 rezultate

Cum să va procurati articole în ofertă online

Fie ca doriți să va procurati un anume articol sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în interesul dvs. Acest articol vă recomanda câteva modalități de a obține SELLE ITALIA online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Pe de alta parte, veți afla ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând de pe un site de încredere.
Atunci când va procuratii SELLE ITALIA, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Atunci când cumpărați SELLE ITALIA online, este esențial să aflați taxele de livrare înainte de a plasa comanda pentru ca există mai multe aspecte pe care se impune
sa ii luați in calcul, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența costurile de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei disponibile și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Localitatea unde se va realiza transportul va poate fi de folos pentru ca companiile de curierat au în mod obișnuit costuri reduse pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu periodicitatea livrarilor.

Valoarea taxelor de expediere pot fi un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a micșora aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, ca atare, puteți face cumparaturile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand achizitionati SELLE ITALIA online, fara indoiala vreti să aveți un proces simplu în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase referitor la returul produselor și bunurilor.
De asemenea există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona SELLE ITALIA în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.