Afișez 1 - 75 din 79 de rezultate

Cum să achizitionati produse în ofertă online

Fie ca doriți să achizitionati în mod special un anumit produs fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă descrie câteva variante de a lua Selected online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Totodată, veți învăța cum să actionati în situația retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când achizitionatii Selected, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Atunci când cumpărați Selected online, este esențial să determinați taxele de livrare înainte de a lansa comanda pentru ca deoarece există mai multe aspecte pe care este necesar
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de livrare mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt în mod obișnuit se intalnesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Localitatea unde se va face expeditia va poate fi de folos pentru ca companiile de transport au în mod obișnuit tarife mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în funcție de fluxul expedierilor.

Taxele de expediere sunt un factor descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, ca atare, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati Selected de pe internet, categoric doriți să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
În același timp există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectionat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Selected în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.