Afișez toate cele 3 rezultate

 • Selected Femme Emma Balerine Negru

  Selected Femme Emma Balerine Negru

  Model: EmmaCuloare: negruMaterial: piele naturală, sinteticSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Model: EmmaCuloare: negruMaterial: piele naturală, sinteticSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar…
 • Selected Femme Ellen Ghete pe gleznă Negru

  Selected Femme Ellen Ghete pe gleznă Negru

  Model: EllenCuloare: negruMaterial: partea exterioară – piele de vacă, piele de vacă întoarsă; talpă – sinteticeSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Model: EllenCuloare: negruMaterial: partea exterioară - piele de vacă, piele de vacă întoarsă; talpă - sinteticeSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural…
 • Selected Femme Follie Sandale Negru

  Selected Femme Follie Sandale Negru

  Model: FollieCuloare: negruMaterial: piele naturală, sinteticSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Model: FollieCuloare: negruMaterial: piele naturală, sinteticSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar…

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anume produs fie ca doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza internetul în favoarea dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva maniere de a lua Selected Femme online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. În plus, veți afla ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când cumpărații Selected Femme, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Atunci când cumpărați Selected Femme online, este necesar să determinați costul de transport înainte de a lansa comanda fiindcă sunt mai mulți factori pe care este necesar
sa ii luați în considerare, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de transport mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de transport sunt adesea se intalnesc și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Localitatea unde se va efectua livrarea va poate ajuta fiindcă companiile de curierat au în general preturi mai mici pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu frecvența expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere pot fi un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, in acest mod, veți face achizițiile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati Selected Femme de pe internet, cu certitudine doriți să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase cu privire la returul produselor și bunurilor.
De asemenea există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona Selected Femme în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.