Afișez toate cele 3 rezultate

Cum să luați articole la ofertă online

Chiar dacă doriți să luați un anume articol sau doar căutați ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă recomanda câteva modalități de a lua SEAC online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. În plus, veți învăța cum să actionati în situația retururilor.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când luații SEAC, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
În cazul în care cumpărați SEAC online, este esențial să cunoasteti taxele de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă există mai mulți factori pe care este necesar
să-i luați în considerare, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de expediere sunt în mod obișnuit se intalnesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Localitatea unde se va face livrarea va poate ajuta fiindcă firmele de transport au ca regula generala costuri mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, de asemenea să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi recompense în funcție de fluxul expedierilor.

Taxele de livrare pot fi un element descurajant important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există variante de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, ca atare, veți face achizițiile mai convenabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Când va procurati SEAC de pe internet, cu siguranța vreti să aveți un proces la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara SEAC în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.