Afișez toate cele 18 rezultate

Cum să luați produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să luați un anumit produs fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza internetul în folosul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva feluri de a procura Salewa online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Mai mult de atat, veți învăța ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când luații Salewa, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Când cumpărați Salewa online, este vital să stiti taxele de transport înainte de a plasa comanda fiindcă sunt mai multe criterii pe care este necesar
sa ii luați în considerare, cum ar fi: zona de livrare și greutatea. Acestea vor influența costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de transport sunt de multe ori disponibile și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Localitatea unde se va realiza transportul va poate ajuta fiindcă firmele de transport au de regula tarife semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu periodicitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de livrare sunt un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, de aceea, puteți face achizițiile mai convenabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati Salewa online, în mod normal doriți să aveți un mod de procesare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte referitor la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona Salewa în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.