Afișez toate cele 3 rezultate

 • s.Oliver Ghete pe gleznă Maro

  s.Oliver Ghete pe gleznă Maro

  Culoare: maro închisFixare: șiretMaterial: partea exterioară – piele naturală întoarsă; partea interioară – piele naturală; talpă – sinteticeProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.Spălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă

  Culoare: maro închisFixare: șiretMaterial: partea exterioară - piele naturală întoarsă; partea interioară - piele naturală; talpă - sinteticeProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are…
 • s.Oliver Sandale Alb

  s.Oliver Sandale Alb

  Culoare: albFixare: cataramăSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă

  Culoare: albFixare: cataramăSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă
 • s.Oliver Sandale Galben

  s.Oliver Sandale Galben

  Culoare: galbenMaterial: piele naturală, sinteticSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi cicatrici, pete de pigment, abraziuni sau riduri.

  Culoare: galbenMaterial: piele naturală, sinteticSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedăProprietăți ale pielii: Pielea este un material natural de origine animală, care are proprietățile sale tipice, cum ar fi…

Cum să luați articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați în mod special un anumit produs ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza internetul în favoarea dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva feluri de a lua s.Oliver online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Mai mult de atat, veți afla ce aveți de făcut în cazul retururilor.

De ce sa achizitionezi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când luații s.Oliver, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Daca vreti sa cumpărați s.Oliver online, este foarte important să cunoasteti costul de livrare înainte de a plasa comanda fiindcă deoarece există mai multe criterii pe care este necesar
sa ii luați in calcul, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt de multe ori disponibile și prin intermediul anumitor firme de transport.
Localitatea unde se va face transportul va poate ajuta fiindcă firmele de curierat au ca regula generala costuri reduse pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, de asemenea să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi recompense în funcție de regularitatea livrarilor.

Taxele de expediere sunt un factor de descurajare important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt variante de a micșora aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, în consecință, puteți face cumparaturile mai convenabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati s.Oliver online, in mod cert doriți să aveți un mod de procesare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte stricte cu privire la returnarea produselor și bunurilor.
În același timp există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona s.Oliver în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.