Afișez singurul rezultat

Cum să luați produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați în mod special un anumit articol sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în interesul dvs. Acest articol vă descrie câteva feluri de a achizitiona RST online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Totodată, veți afla ce aveți de făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când luații RST, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați RST online, este vital să aflați costul de transport înainte de a plasa comanda fiindcă deoarece există mai multe criterii pe care trebuie
sa ii luați in calcul, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de transport mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de expediere sunt de obicei se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Locul unde se va efectua expeditia va poate ajuta fiindcă companiile de curierat au în mod obișnuit tarife semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în raport regularitatea expedierilor.

Taxele de livrare pot fi un aspect descurajant important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, in acest mod, puteți face cumparaturile mai abordabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați RST de pe internet, categoric doriți să aveți un mod de desfășurare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase referitor la returul bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara RST în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.