Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să va procurati produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să va procurati un anume articol sau doar căutați ceva la modul general, puteți folosi mediul online în interesul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva feluri de a achizitiona RIP online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Mai mult de atat, veți afla ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi de pe un site de încredere.
Atunci când va procuratii RIP, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Atunci când cumpărați RIP online, este vital să stiti costul de expediere înainte de a lansa comanda fiindcă fiindcă mai multe aspecte pe care trebuie
sa ii luați în considerare, de exemplu: zona de transport și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de livrare mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de transport sunt de multe ori se regăsesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va realiza expeditia va poate ajuta fiindcă firmele de transport au în general tarife mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în raport periodicitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de transport pot fi un element de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt variante de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, ca atare, veți face cumparaturile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand cumpărați RIP online, categoric doriți să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectionat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona RIP în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.