Afișez toate cele 4 rezultate

Cum să cumpărați produse în ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați un anumit produs fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi internetul în folosul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva variante de a achizitiona Ribana online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. De asemenea, veți învăța ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când cumpărații Ribana, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
Atunci când cumpărați Ribana online, este necesar să aflați costul de transport înainte de a plasa comanda pentru ca fiindcă mai multe criterii pe care se impune
a ii aveti in vedere, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta taxele de livrare. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de transport mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt de obicei intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locația unde se va face livrarea va poate ajuta pentru ca firmele de curierat au ca regula generala preturi semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în raport frecvența livrarilor.

Taxele de livrare pot fi un element descurajant important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, in acest mod, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand cumpărați Ribana online, în mod normal vreti să aveți un proces simplu în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte stricte cu privire la returul bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara Ribana în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.