Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să obtineti produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să obtineti un anumit articol ori doar căutați ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva modalități de a cumpăra PETSAFE online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. În același timp, veți învăța cum să actionati în situația retururilor.

Cumpărând dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când obtinetii PETSAFE, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Când cumpărați PETSAFE online, este necesar să stiti costul de livrare înainte de a lansa comanda deoarece pentru ca sunt mai mulți factori pe care este necesar
sa ii luați în considerare, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locul unde se va face expeditia va poate fi de folos deoarece firmele de curierat au în mod normal costuri mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu periodicitatea livrarilor.

Costurile de expediere pot fi un aspect de descurajare major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, în consecință, puteți face cumparaturile mai abordabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca achizitionati PETSAFE online, categoric vreti să aveți un mod de desfășurare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
În același timp există și destule care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara PETSAFE în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.