Afișez toate cele 34 de rezultate

Cum să obtineti produse la ofertă online

Fie ca doriți să obtineti în mod special un anumit produs ori doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza internetul în interesul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva feluri de a lua Orion online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Pe de alta parte, veți învăța ce aveți de făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când obtinetii Orion, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Când cumpărați Orion online, este esențial să aflați costul de expediere înainte de a lansa comanda pentru ca fiindcă mai multe criterii pe care se impune
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de transport mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Reducerile de expediere sunt adesea se regăsesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va efectua transportul va poate fi de folos pentru ca firmele de curierat au în general costuri semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi recompense în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de livrare pot fi un aspect descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, în consecință, veți face achizițiile mai abordabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand achizitionati Orion online, cu siguranța doriți să aveți un proces simplu în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte stricte cu privire la returnarea bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara Orion în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.