Afișez 1 - 75 din 79 de rezultate

Cum să obtineti produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să obtineti în mod special un anumit articol ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în interesul dvs. Acest articol vă descrie câteva modalități de a lua ORAO online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. În plus, veți afla ce aveți de făcut în cazul retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când obtinetii ORAO, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați ORAO online, este necesar să cunoasteti taxele de livrare înainte de a lansa comanda intrucat există mai mulți factori pe care se impune
să-i luați în considerare, precum: zona de livrare și greutatea. Acestea vor influența taxele de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de transport mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de livrare mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Reducerile de expediere sunt de multe ori intalnite și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Localitatea unde se va face livrarea va poate fi de folos intrucat firmele de curierat au în mod obișnuit tarife semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în funcție de periodicitatea livrarilor.

Taxele de livrare pot fi un element descurajant major pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a diminua aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, în consecință, veți face cumparaturile mai convenabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca va procurati ORAO online, în mod natural doriți să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase referitor la returul bunurilor si produselor.
De asemenea există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona ORAO în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.