Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să luați produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați un anume produs sau doar căutați ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă prezinta câteva modalități de a achizitiona ONLY & SONS online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Mai mult de atat, veți afla ce aveți de făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când luații ONLY & SONS, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
Când cumpărați ONLY & SONS online, este foarte important să stiti taxele de expediere înainte de a plasa comanda fiindcă pentru ca sunt mai mulți factori pe care se impune
a ii aveti in vedere, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Reducerile de livrare sunt de multe ori se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Locația unde se va efectua expeditia va poate fi de folos fiindcă companiile de transport au ca regula generala costuri mai mici pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, pe de alta parte să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în raport fluxul expedierilor.

Costurile de expediere sunt un element de descurajare important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, în consecință, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati ONLY & SONS de pe internet, cu certitudine vreti să aveți un mod de desfășurare practic în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au politici foarte stricte referitor la returnarea bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara ONLY & SONS în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.