Afișez 1 - 75 din 229 de rezultate

Cum să obtineti produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să obtineti un anumit articol ori doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în interesul dvs. Acest articol vă expune câteva variante de a cumpăra O´Neill online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Pe de alta parte, veți afla ce aveți de făcut în situația retururilor.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când obtinetii O´Neill, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
Atunci când cumpărați O´Neill online, este vital să determinați costul de expediere înainte de a lansa comanda fiindcă pentru ca sunt mai multe criterii pe care trebuie
sa ii luați in calcul, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta costurile de livrare. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt în mod obișnuit disponibile și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locația unde se va face transportul va poate fi de folos fiindcă firmele de transport au în mod obișnuit preturi reduse pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi recompense în stransa legatura cu fluxul livrarilor.

Costurile de expediere sunt un element descurajant important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, de aceea, puteți face achizițiile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand cumpărați O´Neill online, cu certitudine vreti să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase referitor la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona O´Neill în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.