Afișez toate cele 5 rezultate

Cum să va procurati articole în ofertă online

Fie ca doriți să va procurati un anume produs ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva maniere de a achizitiona ODYSSEY online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. Mai mult de atat, veți afla cum să actionati în cazul retururilor.

Cumpărând de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când va procuratii ODYSSEY, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați ODYSSEY online, este necesar să aflați costul de livrare înainte de a lansa comanda intrucat intrucat exista mai mulți factori pe care se impune
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o singura comanda unui singur magazin.
Reducerile de expediere sunt de obicei intalnite și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va realiza transportul va poate ajuta intrucat firmele de transport au în mod obișnuit tarife mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, de asemenea să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu frecvența livrarilor.

Costurile de expediere sunt un factor de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt variante de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, ca atare, puteți face achizițiile mai abordabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati ODYSSEY online, cu certitudine vreti să aveți un mod de desfășurare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte cu privire la returul bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona ODYSSEY în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.