Afișez 1 - 75 din 107 rezultate

Cum să luați produse în ofertă online

Fie ca doriți să luați un anumit produs ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza internetul în favoarea dvs. Acest articol vă recomanda câteva modalități de a cumpăra NO BRAND online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Mai mult de atat, veți învăța ce trebuie făcut în cazul retururilor.

Cumpărând dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când luații NO BRAND, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Când cumpărați NO BRAND online, este foarte important să aflați costul de expediere înainte de a plasa comanda deoarece există mai mulți factori pe care trebuie
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de transport sunt de multe ori se intalnesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va realiza livrarea va poate ajuta deoarece firmele de curierat au în general costuri semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi recompense în stransa legatura cu regularitatea livrarilor.

Costurile de expediere pot fi un aspect descurajant major pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, in acest mod, puteți face cumparaturile mai abordabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati NO BRAND online, în mod clar vreti să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
De asemenea există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara NO BRAND în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.