Afișez toate cele 2 rezultate

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați în mod special un anumit produs ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă expune câteva variante de a obține NIVEA online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. De asemenea, veți afla cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când cumpărații NIVEA, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Atunci când cumpărați NIVEA online, este foarte important să determinați taxele de transport înainte de a plasa comanda pentru ca pentru ca sunt mai multe criterii pe care este necesar
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta taxele de transport. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui singur magazin.
Reducerile de transport sunt de obicei se intalnesc și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Locația unde se va face livrarea va poate fi de folos pentru ca firmele de transport au în mod obișnuit preturi reduse pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi recompense în raport periodicitatea expedierilor.

Costurile de livrare sunt un aspect descurajant major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt variante de a diminua aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, prin urmare, puteți face cumparaturile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați NIVEA de pe internet, fara indoiala vreti să aveți un mod de procesare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara NIVEA în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.