Afișez 1 - 60 din 4283 de rezultate

Cum să cumpărați produse în ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați un anumit articol sau doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi internetul în interesul dvs. Acest articol vă expune câteva feluri de a obține Nike online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. De asemenea, veți afla ce aveți de făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când cumpărații Nike, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Când cumpărați Nike online, este esențial să stiti costul de transport înainte de a lansa comanda intrucat pentru ca sunt mai multe aspecte pe care se impune
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența costurile de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei se intalnesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va face livrarea va poate ajuta intrucat companiile de curierat au în general tarife mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, pe de alta parte să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonificatii în funcție de regularitatea livrarilor.

Valoarea taxelor de expediere pot fi un element descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există modalități de a diminua aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, de aceea, veți face achizițiile mai convenabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Când va procurati Nike online, categoric vreti să aveți un proces simplu în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona Nike în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.