Afișez 1 - 60 din 124 de rezultate

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați în mod special un anumit produs sau doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva maniere de a procura NEWFEEL online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În plus, veți învăța ce aveți de făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi de pe un site de încredere.
Atunci când cumpărații NEWFEEL, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Daca vreti sa cumpărați NEWFEEL online, este foarte important să stiti taxele de livrare înainte de a lansa comanda deoarece sunt mai mulți factori pe care se impune
sa ii luați in calcul, precum: zona de transport și greutatea. Aceștia vor influența costurile de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt în mod obișnuit se regăsesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va efectua livrarea va poate ajuta deoarece firmele de transport au de regula tarife semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de transport pot fi un factor de descurajare important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, prin urmare, veți face achizițiile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care cumpărați NEWFEEL online, fara indoiala doriți să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona NEWFEEL în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.