Afișez 1 - 75 din 400 de rezultate

Cum să achizitionati articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să achizitionati un anume articol ori doar căutați ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în avantajul dvs. Acest articol vă precizeaza câteva feluri de a lua New Era online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În același timp, veți învăța cum să actionati în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când achizitionatii New Era, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați New Era online, este foarte important să cunoasteti taxele de expediere înainte de a plasa comanda deoarece intrucat exista mai mulți factori pe care este necesar
a ii aveti in vedere, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de expediere sunt în mod obișnuit se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va face transportul va poate ajuta deoarece firmele de curierat au de regula tarife mai mici pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în raport periodicitatea expedierilor.

Taxele de expediere sunt un factor descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există variante de a micșora aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, in acest mod, veți face achizițiile mai accesibile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca achizitionati New Era de pe internet, cu siguranța doriți să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona New Era în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.