Afișez toate cele 20 de rezultate

Cum să va procurati produse la ofertă online

Fie ca doriți să va procurati un anumit articol ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în interesul dvs. Acest articol vă expune câteva feluri de a lua Napapijri online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. Pe de alta parte, veți afla cum să actionati în situația retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când va procuratii Napapijri, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați Napapijri online, este vital să stiti costul de livrare înainte de a plasa comanda intrucat există mai multe aspecte pe care se impune
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de transport și greutatea. Aceștia vor influența costurile de expediere. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de multe ori se intalnesc și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Localitatea unde se va face livrarea va poate fi de folos intrucat companiile de curierat au ca regula generala preturi semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în raport fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de transport sunt un aspect descurajant important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, astfel, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati Napapijri online, în mod natural doriți să aveți un mod de desfășurare practic în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte riguroase referitor la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona Napapijri în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.