Afișez toate cele 3 rezultate

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anume articol fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în interesul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva variante de a lua moove online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Mai mult de atat, veți afla ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când cumpărații moove, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Atunci când cumpărați moove online, este esențial să cunoasteti taxele de livrare înainte de a plasa comanda fiindcă există mai mulți factori pe care se impune
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de livrare mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Reducerile de transport sunt adesea se intalnesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va realiza expeditia va poate fi de folos fiindcă firmele de curierat au în mod obișnuit costuri semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi recompense în raport fluxul expedierilor.

Taxele de livrare pot fi un element de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, de aceea, veți face achizițiile mai convenabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați moove online, categoric vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare cat mai simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara moove în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.