Afișez toate cele 13 rezultate

Cum să cumpărați produse în ofertă online

Fie ca doriți să cumpărați în mod special un anumit articol sau doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în folosul dvs. Acest articol vă precizeaza câteva variante de a obține MICROSHIFT online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Mai mult de atat, veți afla cum să actionati în situația retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când cumpărații MICROSHIFT, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați MICROSHIFT online, este esențial să determinați costul de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă pentru ca sunt mai multe aspecte pe care trebuie
sa ii luați în considerare, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor influența taxele de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de livrare mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei se intalnesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va face transportul va poate ajuta fiindcă companiile de transport au în mod normal preturi semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în funcție de fluxul expedierilor.

Taxele de livrare pot fi un factor descurajant major pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, prin urmare, veți face cumparaturile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care cumpărați MICROSHIFT online, categoric vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte riguroase referitor la returnarea produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona MICROSHIFT în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.