Afișez toate cele 41 de rezultate

Cum să obtineti articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să obtineti în mod special un anumit articol ori doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți folosi internetul în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva maniere de a procura Levi s® online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. Totodată, veți afla ce trebuie făcut în cazul retururilor.

Achizitioneaza de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când obtinetii Levi s®, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
În cazul în care cumpărați Levi s® online, este esențial să cunoasteti costul de expediere înainte de a lansa comanda pentru ca intrucat exista mai multe aspecte pe care se impune
a ii aveti in vedere, precum: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența costurile de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de transport mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de livrare mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de livrare sunt de obicei se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Locația unde se va face livrarea va poate ajuta pentru ca firmele de transport au de regula tarife mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi recompense în stransa legatura cu regularitatea livrarilor.

Taxele de livrare sunt un factor descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, prin urmare, veți face cumparaturile mai accesibile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati Levi s® de pe internet, cu certitudine doriți să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte stricte cu privire la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Levi s® în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.