Afișez toate cele 63 de rezultate

Cum să va procurati produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să va procurati un anume articol ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva modalități de a procura Lenz online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. Mai mult de atat, veți învăța ce trebuie făcut în cazul retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când va procuratii Lenz, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați Lenz online, este esențial să stiti costul de livrare înainte de a lansa comanda intrucat deoarece există mai mulți factori pe care trebuie
a ii aveti in vedere, cum ar fi: zona de transport și greutatea. Acestea vor afecta taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va efectua transportul va poate ajuta intrucat firmele de curierat au în general preturi semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi recompense în raport fluxul expedierilor.

Costurile de transport sunt un element descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există variante de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, ca atare, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când va procurati Lenz de pe internet, fara indoiala vreti să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Lenz în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.