Afișez 1 - 75 din 87 de rezultate

Cum să obtineti produse la ofertă online

Fie ca doriți să obtineti un anume produs ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în interesul dvs. Acest articol vă prezinta câteva variante de a procura LEGO online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. În plus, veți învăța ce trebuie făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când obtinetii LEGO, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați LEGO online, este necesar să stiti costul de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă fiindcă mai multe aspecte pe care este necesar
sa ii luați în considerare, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta costurile de transport. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de transport sunt în mod obișnuit se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va realiza livrarea va poate fi de folos fiindcă firmele de curierat au ca regula generala tarife semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, de asemenea să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în funcție de fluxul livrarilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un factor de descurajare important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, de aceea, veți face cumparaturile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați LEGO online, cu certitudine vreti să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte riguroase cu privire la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am ales cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara LEGO în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.