Afișez 1 - 60 din 796 de rezultate

Cum să obtineti produse la ofertă online

Fie ca doriți să obtineti un anume produs ori doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă expune câteva maniere de a procura KIPSTA online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. În același timp, veți afla ce aveți de făcut în situația retururilor.

Achizitioneaza de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când obtinetii KIPSTA, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
În cazul în care cumpărați KIPSTA online, este necesar să determinați taxele de livrare înainte de a lansa comanda intrucat fiindcă mai mulți factori pe care este necesar
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența costurile de livrare. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de livrare mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de livrare sunt de multe ori disponibile și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Localitatea unde se va realiza livrarea va poate fi de folos intrucat companiile de curierat au în general tarife mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonificatii în raport fluxul livrarilor.

Taxele de livrare pot fi un factor descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, în consecință, veți face achizițiile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand cumpărați KIPSTA de pe internet, cu certitudine doriți să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte stricte referitor la returul bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara KIPSTA în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.