Afișez 1 - 60 din 322 de rezultate

Cum să cumpărați articole în ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați în mod special un anumit produs sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți folosi mediul online în interesul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva feluri de a cumpăra KIPRUN online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În același timp, veți afla cum să actionati în cazul retururilor.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când cumpărații KIPRUN, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Atunci când cumpărați KIPRUN online, este necesar să aflați taxele de expediere înainte de a plasa comanda pentru ca fiindcă mai multe criterii pe care este necesar
sa ii luați în considerare, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt de obicei se intalnesc și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Localitatea unde se va face livrarea va poate ajuta pentru ca firmele de transport au în mod obișnuit tarife reduse pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi recompense în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere pot fi un element de descurajare important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt variante de a diminua aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, de aceea, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati KIPRUN online, categoric doriți să aveți un mod de desfășurare practic în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare cat mai simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara KIPRUN în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.