Afișez 1 - 60 din 845 de rezultate

Cum să luați articole în ofertă online

Fie ca doriți să luați un anume produs fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva variante de a lua Joma online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. În același timp, veți învăța ce trebuie făcut în situația retururilor.

Cumpărând dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când luații Joma, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
Daca vreti sa cumpărați Joma online, este esențial să aflați costul de transport înainte de a plasa comanda deoarece pentru ca sunt mai multe criterii pe care se impune
sa ii luați in calcul, cum ar fi: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt adesea se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locul unde se va face expeditia va poate fi de folos deoarece companiile de curierat au în mod normal costuri reduse pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, pe de alta parte să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în funcție de periodicitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de livrare sunt un factor descurajant important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există modalități de a micșora aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, prin urmare, puteți face achizițiile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când va procurati Joma de pe internet, fara indoiala vreti să aveți un mod de procesare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte riguroase în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
Pe de alta parte există și destule care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona Joma în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.