Afișez 1 - 75 din 148 de rezultate

Cum să cumpărați produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anumit produs fie ca doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza internetul în interesul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva maniere de a procura INOVIK online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Totodată, veți afla cum să actionati în cazul retururilor.

De ce sa achizitionezi de pe un site de încredere.
Atunci când cumpărații INOVIK, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Când cumpărați INOVIK online, este foarte important să stiti taxele de transport înainte de a plasa comanda fiindcă sunt mai mulți factori pe care se impune
să-i luați în considerare, de exemplu: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de livrare mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt în mod obișnuit intalnite și prin intermediul anumitor firme de transport.
Locația unde se va face transportul va poate ajuta fiindcă firmele de curierat au în mod normal tarife reduse pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în raport periodicitatea livrarilor.

Taxele de transport pot fi un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, prin urmare, veți face cumparaturile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca achizitionati INOVIK online, în mod natural vreti să aveți un proces simplu în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara INOVIK în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.