Afișez 1 - 75 din 492 de rezultate

Cum să achizitionati produse în ofertă online

Fie ca doriți să achizitionati un anume articol ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă descrie câteva modalități de a lua INESIS online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. În același timp, veți învăța ce trebuie făcut în cazul retururilor.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când achizitionatii INESIS, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați INESIS online, este vital să cunoasteti taxele de expediere înainte de a plasa comanda intrucat există mai multe criterii pe care trebuie
sa ii luați in calcul, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de transport mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de expediere sunt de multe ori se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locația unde se va face livrarea va poate fi de folos intrucat companiile de curierat au în mod obișnuit tarife semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, pe de alta parte să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi recompense în raport periodicitatea expedierilor.

Taxele de livrare sunt un aspect descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, ca atare, puteți face achizițiile mai convenabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati INESIS online, în mod natural doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase referitor la returul produselor și bunurilor.
De asemenea există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara INESIS în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.