Afișez toate cele 2 rezultate

 • ICHI Papuci Alb

  ICHI Papuci Alb

  Culoare: alb, bejDetaliu: tehnologia Max Air – conține maximum de volum al aerului în sistemul de amortizare, pentru protecție maximă la impact, tehnologia NiAir – un model revoluționar bazat pe tehnologia pernuțelor cu aer introdusÎnchidere: fără închidereMaterial: iută, textilSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă

  Culoare: alb, bejDetaliu: tehnologia Max Air - conține maximum de volum al aerului în sistemul de amortizare, pentru protecție maximă la impact, tehnologia NiAir - un model revoluționar bazat pe…
 • ICHI Papuci Negru

  ICHI Papuci Negru

  Culoare: negru, bejÎnchidere: fără închidereMaterial: iută, textilSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă

  Culoare: negru, bejÎnchidere: fără închidereMaterial: iută, textilSpălare și întreținere: ștergeți cu o cârpă umedă

Cum să achizitionati articole la ofertă online

Fie ca doriți să achizitionati un anumit produs fie ca doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza internetul în favoarea dvs. Acest articol vă recomanda câteva variante de a achizitiona ICHI online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Totodată, veți învăța ce aveți de făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când achizitionatii ICHI, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
Atunci când cumpărați ICHI online, este esențial să cunoasteti costul de transport înainte de a lansa comanda intrucat fiindcă mai mulți factori pe care trebuie
sa ii luați in calcul, precum: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența costurile de transport. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de transport sunt în mod obișnuit intalnite și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Localitatea unde se va efectua expeditia va poate fi de folos intrucat firmele de transport au în mod normal costuri reduse pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi recompense în raport frecvența expedierilor.

Valoarea taxelor de transport sunt un element de descurajare important pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, ca atare, puteți face cumparaturile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati ICHI online, cu siguranța doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona ICHI în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.