Afișez 1 - 75 din 372 de rezultate

Cum să cumpărați produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să cumpărați un anumit articol sau doar căutați ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă descrie câteva feluri de a lua Icepeak online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Mai mult de atat, veți afla ce aveți de făcut în cazul retururilor.

De ce sa achizitionezi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când cumpărații Icepeak, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Când cumpărați Icepeak online, este foarte important să cunoasteti costul de transport înainte de a plasa comanda deoarece există mai mulți factori pe care este necesar
sa ii luați in calcul, precum: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de livrare. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de transport mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt adesea se intalnesc și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locația unde se va efectua expeditia va poate ajuta deoarece companiile de curierat au în general preturi semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în raport regularitatea expedierilor.

Taxele de expediere pot fi un element descurajant major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, in acest mod, veți face achizițiile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand cumpărați Icepeak online, cu siguranța vreti să aveți un mod de procesare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte riguroase în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara Icepeak în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.