Afișez toate cele 7 rezultate

Cum să luați produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați un anume produs fie ca doar va intereseaza ceva la modul general, puteți folosi mediul online în folosul dvs. Acest articol vă precizeaza câteva maniere de a achizitiona HMS online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. În plus, veți afla ce trebuie făcut în cazul retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site de încredere.
Atunci când luații HMS, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Daca vreti sa cumpărați HMS online, este foarte important să aflați taxele de transport înainte de a plasa comanda deoarece fiindcă mai multe criterii pe care se impune
să-i luați în considerare, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei se intalnesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va efectua transportul va poate ajuta deoarece firmele de transport au în mod normal preturi reduse pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonusuri în funcție de fluxul livrarilor.

Taxele de expediere pot fi un factor descurajant important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, de aceea, veți face achizițiile mai abordabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când cumpărați HMS de pe internet, cu siguranța doriți să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte riguroase referitor la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona HMS în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.